Аналіз ринку м'яса птиці та субпродуктів в Узбекистані
Інфографіка: | 16 сторінок; 5 таблиць; 2 графіка та діаграми |
Шрифт: | Arial, 11 |
Мова проєкту: | російська |
Проведено дослідження ринку курячого м’яса і субпродуктів в Узбекистані показало невисокі обсяги споживання даного продукту. Основна причина полягає в культурі споживання, яка склалася історично, а саме – більше споживається баранини та яловичини. Також окремий вплив на ринок робить необхідність наявності у гравців сертифіката продукції Халяль. Відзначається, що Ташкент і Ферганська долина – одні із найбільш вдалих локацій для входу на ринок нового гравця через найвищу концентрацію платоспроможного населення.
Динаміка виробництва м’яса птиці в Узбекистані, тонн
Джерело: за даними faostat
У дослідженні також вивчено питання лібералізації зовнішньоекономічної діяльності, яка проявляється у зниженні ставок мита на ввезення імпортної продукції на територію Узбекистану і його вплив на імпорт продукції на ринок в цілому.
Проведено розрахунок показників ємності ринку, з огляду на зовнішні поставки, а також опрацьована структура розподілу курячого м’яса за каналами збуту з урахуванням впливу кожного каналу. Визначено основні конкуренти, їх обсяги, а також прогнозований подальший розвиток, враховуючи існуючі тенденції і фактори, що впливають на розвиток ринку курячого м’яса і субпродуктів.
Структура
- Звички споживання м’яса птиці (Халяль, певні частини птиці й інше)
- Нормативно-правове середовище (узгодження, митні збори, ембарго, й інше – для імпорту)
- Розмір ринків (в кількості й вартості) по м’ясу птиці і субпродуктів
- Кінцеві клієнти (імпортери, оптовики, супермаркети, харчова промисловість й інше)
- Основні оператори ринку з імпорту м’яса птиці і субпродуктів
- Конкуренти (виробники м’яса птиці)
- Основні позиції по імпорту і основні країни імпорту по м’ясу птиці й субпродуктам
- Рентабельність ринків (ціна, яку практикують конкуренти, імпортери)
Перелік таблиць
- Поточні ставки мита за кодами ТН ЗЕД в Республіці Узбекистан
- Перелік виробників курячого м’яса і субпродуктів в Республіці Узбекистан
- Структура виробництва м’яса в Узбекистані в 2014-2017 роках, за видами, тон
- Контактні дані по імпортерам м’яса птиці в Узбекистані
- Відправники м’яса птиці і субпродуктів в Узбекистан
Перелік графіків і діаграм
- Динаміка виробництва курячого м’яса в Узбекистані в 2014-2017 рр., тон
- Динаміка імпорту та експорту курячого м’яса в Узбекистані в 2014-2017 рр.
Ознайомтеся з іншими дослідженнями ринків
Для отримання консультації з ринку м'яса птиці зв'яжіться з нами, використовуючи розділ
ПРАЦЮЄМО ЗА СТАНДАРТАМИ


Створюємо імпульс для розвитку Вашого бізнесу
Готові проекти